Stolt över mig själv!

Äntligen! Nu börjar det verkligen bli vår! hoppas verkligen att det håller i. Det får gärna små regna lite någon dag sådär, så den sista snön försvinner.. =)

Idag var jag i skolan på förmiddagen, sen åt jag lunch av misstag med mamma :D

Nu ska ni få se på något lustigt.. (Vi smsade när jag var i skolan)
J = Jennifer
M = Mamma

J "Ska vi gå ut och gå idag?"
M "Ja det kan vi göra om du vill!"
J "Vill och vill"
Sen ringde mamma min mobil, men jag var på föreläsning så jag kunde inte svara
M "ring mig när du kan"
J "jag slutar vid tolv så ta med dig mobilen när du går på lunch sen"
M "Vi kanske kan äta här i restaurangen, fläsk med löksås :)"
J "Ja det kan vi göra, jag ringer sen"

Sen när vi sitter och äter så frågade jag när vi skulle ut och gå och mamma sitter som ett frågetecken.. Vadå säger hon!? "ja, vi bestämde ju på sms innan att vi skulle gå ut och gå sen"
då frågar mamma förvånande "Frågade inte du om vi skulle äta lunch?"

Sen bröt vi ihop.. .Då var mamma HELT säker på att jag hade frågat om vi kunde äta lunch idag, fast i själva verket så frågade jag ju faktiskt om vi skulle gå ut och gå senare... :D Allt blev helt knäppt :D
Men vi åt våran mat så glatt :D Men hon trodde ändå inte riktigt på mig, så när hon kom tillbaka till jobbet sen så läste hon och när jag ringde henne så skrattade hon så mycket att jag knappt hörde vad hon sa...

"Det är ju inte en bokstav rätt" säger hon... Hahahaha

JENNIFER HADE RÄTT... IGEN

Sen när jag kom hem, tog jag en "micro" som alltid Anna sa.. :D
Efter det kom Johannes hem. Han och jocke skulle ut och springa så jag hängde på, fast jag tog mig en promenad.. :D riktigt stolt över mig själv. Gick över 8 km... Väldigt duktigt gjort av mig :D

Sen när vi hade duschat och sådär så åkte vi och handlade och lilla J Simonsson lagade god mat till kvällsmat... chili con carne med broccoli och blomkål...
Sen kan jag meddela att frukosten går bara bättre och bättre.. Jag äter min havregrynsgröt och mina ägg :D

Nu ska jag snart sova!

Puss o Kram / J


Dålig dag

Idag har jag haft en dålig dag!
Min tanke var att jag skulle gå upp vid åtta/nio och gå och träna vid tio. Men jag somnade och var på dåligt humör vilket resulterade till att jag vaknade på dåligt humör idag också! men men.. så är det ibland.. Nya tag imorgon!

Idag har jag inte gjort någonting allt!!! Bara varit hemma och varit på dåligt humör, och med facit i hand så blev ine humöret bättre heller :) hehe

Imorgon är det skolan igen, men bara mellan 9-12. Sen ska jag nog träna efter skolan, som jag har planerat nu i alla fall.
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Vi skulle behöva åka och handla...

Påtal om mat! Ikväll blir det pannkakor... inte så nyttigt, men vääääldigt gott! Ibland får man unna sig. Jag valde mellan "nyttig" mat och godis eller pannkakor... Det får bli pannkakor :)
nu vet jag att ni tänker... "men då är det ju bättre att du äter nyttig mat och INTE godis"....
Men jag orkar faktiskt inte heller gå och handla "nyttig" mat :D

Ikväll ska jag titta på Wipeout och parlamentet.. Har kollat på en massa filmer idag..

Se upp för dårarna, emil i lönneberga, göta kanal och vi hade i alla fall tur med vädret-igen!!!

Nu ska jag steka lite :)

Puss o Kram / J

Våfflor!!

Idag är det VÅFFELDAGEN!!! mumms...

Så min syster, hennes stora vovve och mamma kommer hit till mig, Johannes och Millan och äter våfflor :) Mums!

förra året var mamma hemma hos oss också och åt våfflor :)

Idag vaknade jag klockan sex, klarvaken... usch.. men jag somnade om igen så jag gick upp halv nio! Sen åkte jag och Zeppi och tränade! Jag körde först på bandet, sen körde jag på crosstrainen och sedan körde jag i gymmet.. Efter träningen var det dags för millan att gå och ut och gå en sväng :D Det fick bli två varv runt kypesjön! riktigt skönt väder var det ute också!

Senare ikväll när vi har myst klart här hemma, ska jag, millan och Zeppi ut och gå en sväng :D Mysigt!
Imorgon är det skolan igen... :)

Jag har också ändrat mina vanor en del.. Jag har slutat att äta godis på vardagar(så gott det går).... Men jag sköter mig väldigt bra vill jag nog säga! Sen så äter jag havregrynsgröt och ägg till frukost... Riktigt äckligt, men vad gör man inte?! =)

Puss o Kram / J


Gamla vovven

Tjosan!

Idag har jag varit ledig ifrån skolan (igen)... Tycker att det är tråkigt när det är så himla lite i skolan, man får ju plugga så mycket mer hemma då... Sen tycker jag att det är jätte dåligt att dom ställer in vissa föreläsningar men dom lägger inte in dom senare. Riktigt dåligt tycker jag. men men, vad ska man göra?!

Idag gick jag upp vid halv åtta, men Millan är en riktigt sömntuta så hon fortsatte att sova... :)
Sen var hon jätte konstig, hon ville inte äta och var allmänt slö. Nog att hon är gammal nu men sån brukar hon inte vara.
Vi låg i soffan och kollade på film ihop och gosade...Sen åkte jag och Millan och hämtade upp Anneli så åkte vi ut till ridhuset för att gå en liten promenad. Det var ju GLASHALT där... höll på att slå halvt ihjäl oss... :) Men vi kom hem med armar och ben i behåll...

Då tog jag med mig Millan in i badrummet och duschade av henne och då hörde jag hur den lilla magen kurrade. Men hon ville ändå inte ha mat efteråt, men sen efter ett tag hörde jag hur hon mummsade i sig maten :) Så nu är hon som vanligt igen! skönt ;)

Idag har jag och Millan även städat här hemma... Det behövdes kan man ju säga

Imorgon är jag ledig från skolan IGEN.... Då ska jag och Anneli träna klockan tolv...
Får se om vi är människor efter det ;)

Snart kommer nog min sambo hem, efter en fika på stan...

Puss o Kram / J


Helgen!

Då har ännu en helg gått förbi...

I fredags hade vi ju vårat kalas här hemma, gick väldigt bra med alla 19 personer och en hund här... Både jag och johannes var jätte glada att så många kunde komma. Det var riktigt roligt att så många kom :D

Tack så jätte mycket....
Sen i lördags så träffades vi ju ett gäng ifrån klassen från gymnsiet. Riktigt roligt att träffa folket igen! Var ju evigheter sedan... Sen var vi nere på stan på Franks, där jag träffade en massa gamla kompisar från gymnsiet fast andra klasser då... Och självklart var lilla Seppi där :D Lika glad som vanligt... =)

Igår var Michelle och Erlendur här också, det var ju fotboll på TV... Men då åkte jag och michelle och handlade istället och åkte hem till dom och lagade Tacos. Sen kom grabbarna dit och fick maten serverad... Innan maten satt dom i vardagsrummet som små barn och spelade TV-spel.. =)

Sen skulle vi baka muffins som michelle skulle bjuda på, på jobbet idag... Tyvärr blev hälften misslyckade. Dom var helt smetiga inuti... men gott att äta smeten :D

Sen "snodde" jag med mig Millan hem... Hon ska bo hos oss ett tag :) det är så mysigt att ha henne här hemma.. I sängen ska hon skeda med en, tyvärr tar hon vääääldigt stor plats... I soffan ska hon mysa också.. Men klappar man inte på henne så knuffar hon med nosen på handen så man missar tagenterna :D Men hon är söt ändå =)

nu ska jag snart kolla på "Svenska hollywoodfruar" =) Riktig underhållning :d hahah

Puss o Kram / J

Vilken underbar kväll!

Jag vill bara säga tack till alla som var hemma hos idag på kalas! Tusen tack alla...

Vi åt god mat och gott fika och en massa mysigt umgänge :) (säger man så på svenska??)

Nu är jag jätte trött, det tar på krafterna att ha kalas... Just nu tittar jag på reprisen på lets dance... Jag är så fruktansvärt glad att willy åkte ut ur lets dance nu.. Han var inte värd att vara i finalen...
Imorgon ska vi träffas med klassen från gymnsiet, vi har inte setts sedan studenten, ska bli ríktigt roligt :)

Än en gång.. .Tusen tack allihopa...

Stora kramar från mig

Före- och efterbilder

Nu mina vänner ska jag äntligen lägga upp bilder på våran underbara lägenhet!

Vi trivs så fruktansvärt bra i våran lägenhet. Det är så mysigt :)

Lägger upp lite före- och efterbilder :)


Hallen före


Hallen efter


Vardagsrummet före


Vardagsrummet efter


Garderob före


Garderob efter


Köket före


Köket efter

Sen har jag tyvärr inga fler "före" bilder, men däremot "efter" bilder :)


Plugg, nörd hörna




Stenar från Öland... :)




Sist men inte minst, det underbara köket =)

Nu ska jag skutta in i duschen, sen väntar sängen... Lååång dag imon!

Imorgon ska jag först till skolan, en väldigt onödig dag btw men obligatorisk... Sen ska jag iväg på lite ärenden ;) På eftermiddagen ska vi göra klart allt inför vårat kalas vi ska ha på kvällen. Då är det meningen att vi ska få plats ungefär 20 stycken i våran lya :) Det kan bli varmt och trångt men finns det hjärterum, finns det ..... :)

Puss o Kram / J


Jag ger mig...

Nu har jag gett upp det här med tentapluggandet... Jag förstår ingenting. Det spelar ingen roll om jag pluggar på morgonen, på förmiddagen, vid lunch, på eftermiddagen, på kvällen eller på natten. Jag förstår ändå inte vad det är jag pluggar på!
Så om någon undrar vad jag önskar mig när jag fyller år så är det godkänt på tentan, vilket jag inte kommer att få utav den som rättar den... :( jaja nu ska jag inte klaga på det mera. Jag hade ju kunnat plugga mera...

Idag har jag och Anneli varit i Viskafors och slängt skräp, då tänker ni kanske "varför åker man ändå ut till Viskafors för att slänga skräp?" Jo det är faktikst så att det jobbar en kvinna där som är så himla trevlig =)
Därför åker man dit :)

Imon ska jag som sagt var skriva tenta på morgonen, efter det ska jag till lägenheten på norrmalm för sista gången och fota några saker. Efter det, ja du... då har jag nog ingen plan.
Vi behöver göra iordning i våran garderob nu också när Jonna kommer hem :)

Jag tror inte att jag har några planer för helgen, har nog skrivit upp mig att jag kan jobba men vi får väl se :)

På måndag fyller jag år :) Då ska vi ha ett litet kalas här hemma, då kommer familjen Johansson hit. För sedan på fredag nästa vecka så ska vi ha ett gemensamt kalas för mig och Johannes och då kommer Familjen Simonsson hit och min lilla familj =) Så då tänkte Tina och co att dom skulle komma på måndagen istället.

jo nu kom jag på, vi ska ju kanske till Varberg på kalas på söndag, Stefan fyller ju år... =)
Jag tror faktikst om jag inte minns fel att det var första gången jag träffade Johannes familj när Stefan och Johannes hade gemensamt kalas i Henån... Det var nog första gången jag träffade alla syskon, och släkt :)

Då var det INTE en massa snö ute i alla fall som det är nu.. uscha...

Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Jag funderar på om jag ska gå coh lägga mig eller vad jag ska göra.. Jag vet inte än om jag ska hämta Johannes och Jocke på stationen sen när dom kommer..

God natt i alla fall
Puss o Kram / J

Lite uppdatering...

Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera, jag skyller ifrån mig på att vi inte har fått något internet i våran nya lägenhet än :) men det ska komma i veckan eller nästa vecka =)

Vi bor i alla fall i våran underbara lägenhet. Det är så himla supermysigt här :) Allt känns så naturligt... Helt underbart!

På fredag ska jag BTW ha tenta igen... :( En saftig sådan också... Vi får väl se, känns sådär kan jag ju säga i alla fall...

Det vi har kvar att göra i lägenheten nu är att göra iordning i garderoben och vänta på att snön smälter så att dom kan byta ut våra fönster i köket och i sovrummet.
Som dom flesta redan vet så har det blivit vattenläcka i väggarna på ena sidan av huset så dom måste byta ut fönstrena. Nackdelen nu är ju att det drar så fruktansvärt kallt från fönstret så jag har ju lyckats att bli tok förkyld.. Men men, jag är lycklig ändå :) haha

Sen ska det upp lite tavlor och sådär också men det är mest små fix....

Den 20 mars ska jag på klassfest med min gamla klass från gymnsiet, vi har inte träffats sedan studenten. Ska bli riktigt roligt faktiskt :)

Jag, Johannes och mamma var i Ullared för ett tag sedan och det var i princip helt tomt där, det var inte en kotte där nästan. Jag var helt chockad... Johannes sa till och med att han kan tänka sig åka dit fler gånger om det är så :) DÅ är det det tomt... :)
Självklart såg vi lilla morgon, och han såg väl inte ut att arbeta ihjäl sig... :) hahaha

nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar plugga vidare imorgon..

Puss o Kram / J

 

P.S. Syrran har skaffat sig en blogg, där hon mest verkar skriva om sina vovvar... så söta :) Länk finns längre ner på sidan


RSS 2.0