Ändrade planer!

Nu mina vänner så har mina/våra planer blivit ändrade. Vi hade som tanke att vi skulle flytta på tisdag nästa vecka, men det blir imon (idag, söndag) istället.
Idag var jag i skolan en sväng och gjorde en omtenta, och som vanligt så vågar jag inte säga om det kändes bra eller dåligt. Det återstår och ser....

Sen har jag jobbar från kl 16 till 00:30 ungefär... Det var inte så många patienter men det var en del som skulle göras.
Det är så fruktansvärt mycket snö ute så jag vågade inte chansa på att ta bilen till jobbet och fastna med bilen så Johannes körde min till jobbet, sen så tog jag med min termobyxor, mössa och hela kittet och traskade hemåt efter jobbet. Men påväg hem så ringde Johannes som var ute och festade med jobbarkompisarna och sa att han ville åka hem... Då var tanken att vi skulle mötas påvägen hem men då är han så söt att han har tagit en taxi, så hämtade dom upp mig påvägen :) väldigt sött =)
Just nu ligger han jämte och sover sin skönhetssömn :D

och påtal om en väldigt söt sak... Jag pratade med Anneli innan när jag jobbade, hon jobbade också fast på en annan avdelning, så sa hon att jag inte skulle behöva gå hem själv inatt för hon vet att jag inte tycker om att gå ute själv på nätterna... Så då sa hon att hon skulle komma och möta mig efter jobbet och följa mig hem, sen när jag skulle hämta Johannes i stan efter två tiden så skulle jag köra hem henne. Trots att hon skulle upp klockan sex imon (idag)... Det kallar jag riktigt vänskap! :) hon tänker verkligen på alla runt omkring sig :)

Så imorgon så gå jag upp hyfsat tidigt så ska jag packa ner alla våra kläder och sådär. Johannes får väl sova så länge han behöver så han orkar bära massa tunga möbler sen ;)
Jag kanske är tjatig nu men jag kan faktiskt inte smälta att vi ska flytta ihop, det är verkligen jätte stort för mig! :)

Nu ska jag kolla lite på Let´s dance på datorn :)

God natt gott folk
Puss o Kram / J

Den är KLAR!!!!

Idag försov jag mig så jag vaknade 08:35 och jag började skolan 9:00. Jag har aldrig varit så snabb på morgonen som jag var idag. Det blev att springa upp, klä på sig kläderna som låg närmast sängen, som tur var, så var det mina kläder och inte Johannes kläder... kan tänka mig att jag hade fått en del blickar i skolan om jag kom med hans kläder på mig! :)

När jag kom till skolan tio i nio så hade Anneli varit så himla gullig och köpt frukost till mig... Tack sötnöt...
På lunchen kom Johannes ner och åt lunch med oss, riktigt mysigt!

Sedan idag har vi börjat med att packa och städa i köket så i lägenheten på norrmalm nu ser det ut som ett KAOS!!!! Inte så jätte roligt, men vad ska man göra?!

Imorgon är jag ledig från skolan ska bli jätte skönt!!! Fast då är det tvättid och plugg inför omtenta på lördag som gäller!! =)

Den nya lägenheten är klar nu för att flytta in, känns heeeelt underbart! Johannes har varit jätte duktig och målat och hållt på, och jag har gjort så mycket jag har kunnat. Vi har även fått klart hallen med inredning och sådär och jag älskar den! Det är så himla mysig och väldigt personlig.... =)
Det enda som är kvar att göra, är att snickaren och elektiken ska komma dit och fika lite grejjer, men vi kan ändå flytta in där :D
Vi har nog planerat att flytta allt på tisdag nästa vecka om jag inte har missförstått det hela. Så från och med tisdag nästa vecka så finner ni oss på Nyckelbergsgatan 25 i Villastan! :)

Puss o Kram / J

Bilder på lägenheten

God morgon!
Nu har vi kommit väldigt långt med målandet i lägenheten. Jag var i lägenheten i onsdags och målade om i hallen som tidigare var vit. Sen i torsdags så målade vi hallen en gång till så att det blev jämt. Vardagsrummet är snart klart också.
Vi har kvar listerna en gång till i köket och vardagsrummet, sen har vi kvar att måla väggarna i sovrummet sen är det klart! =)

Det har gått väldigt snabbt att måla :D

Ska föröka lägga upp lite bilder nu också... :)



Hallen före penseln kom fram


Lite lister får sig ett lyft


Hallen är KLAR!!! =)


Dags att gå vidare till vardagsrummmet
(Mammsen har hjälpt till en hel del)


Höga lister i hela lägenheten. Här är dom omålade...


Inte bara jag som behöver stå på en stol.... =)


Målar-fika


"Bergsprängaren" har hängt med i många år...


Det lilla charmiga fönstret i hallen...


Det kommer fler bilder senare när vi har fått iordning mer :)

Idag ska vi nog till ikea!!! woohooo

Puss o Kram / J


Lägenhet.....

Som ni flesta vet så har jag och Johannes hittat en lägenhet vi har tackat ja till och skrivit kontrakt på...

Jag fick ett samtal i förra veckan av hyresvärden och frågade om vi ville komma på visning på lägenheten på söndagen (igår).

Så vi var där vid tolv i söndags och tittade, sen när klockan var två var kontraktet påskrivet...
Det känns verkligen hur bra som helst! Det är ett jätte gammalt hus med fem lägenheter. Våran lägenhet ligger på andra våning och våran granne är en jobbarkompis från AVC och hennes dotter som också heter Jennifer =)

Det är en tvåa på ungefär 60 kvm. Öppen planlösning mellan hall, vardagsrum och kök.

Sen är det tyvärr så att vi behöver spackla väggarna, slipa väggarna och måla om dom, för det är några sprickor och hål. Hålen kommer man ju aldrig undan det blir ju alltid hål i väggarna efter spikar och skruvar.
Men vi ska måla om alla rummet i alla fall utom toaletten då. Men fördelen med det är ju att vi får det ju som vi vill ha det =)

Så idag har jag och mamma varit i knalleland och tittat på en massa saker och även inhandlat lite granna =)

När jag vaknade i morse så visste jag knappt om det var en dröm eller om det var på riktigt att vi ska flytta ihop och bli sambo. Det är första gången i mitt liv jag ska bli sambo och det känns så himla underbart. Jag kan inte riktigt smälta detta, det är fortfarande lite overkligt för mig! Om ni tyckte innan att jag svävar på rosa moln så är det bara förnamnet nu :D
Jag är så himla lycklig.... Tror folk ser det på mig också....

Bilder kommer senare, det krånglar lite just nu!

Nu ska jag plugga

Puss o Kram / J

Mer förvirrande än vanligt!!!

Om ni tycker att jag är lite förvirrad annars, då ska ni se mig nu...
Håller på med den där förbannade läkemedelsräkningen... Det är mg dit, ml dit, spädning dit, g dit.... osv

Denna veckan i skolan har varit väldigt lugn. Hade kliniska färdigheter en dag, där vi skulle sätta sond. Men det är klart att det är lätt på en docka, inte samma sak som på en människa. Dockan tycker inte att det är obehagligt, och vrider sig inte... Utan sitter där så snällt..

Idag var jag i skolan på förmiddagen och räknade en massa läkemedelsräkning. Har tenta på det nästa fredag så nu gäller det bara att plugga varje dag så man underhåller sin lilla hjärna...

Igår var jag och Johannes på hockey... Jag kan bli så fruktansvärt arg på vissa hockeyspelare...
Man måste tåla lite smällar när man spelar hockey. Lämna lösnaglarna och lösögonfransarna hemma så slipper ni att gråta när dom går av!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spelar man en tuff sport så får man också tåla tuffa smällar.... Sluta lipa!!!
Jag menar inte att jag hade klarat av dom smällarna, men det är väl kanske därför jag inte spelar hockey!!!!!

På söndag ska jag och Johannes hem till mamma på söndagsmiddag med syrran och Erlendur. Men innan det ska jag och johannes titta på en lägenhet i Villstan.. får väl se om det är något för oss.
En tvåa i ett privatägt hus, tillgång till trädgård osv.... Hur mysigt är det inte att kunna sitta ute och grilla, eller hänga upp tvätten på tork utomhus!!! Det gillar jag =)

Ha en bra helg
Puss o Kram / J

RSS 2.0