franskfiskgratäng.....

God morgon!! (morgon för mig i alla fall)

Idag har jag sovit ut jätte skönt.. Var ledig från skolan idag nämnligen!

igår var jag hemma och tvättade och gäspade! Var jätte trött...

Snart kommer min favorit hem, utbildningen är klar på fredag. Det ska bli så himmla skönt!
Nu ska jag snart ställa mig och laga lite mat, det får nog bli franskfiskgratäng med potatismos... Jag ska snart iväg och jobba på¨akuten också! Ska bli skoj....

Det är riktigt skoj att jobba och man får se så mycket nytt... Dock är det väldigt tragiskt ibland, men det är ju tyvärr så. Dom om några behöver ju vård!!!
Jag visste ju vad jag hade att vänta mig när jag började!!!

ne mina vänner, nu ska jag laga mat till jobbet...

Puss o kram

ÄNTLIGEN

Glömde att säga en sak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (skriva)

Det är sista veckan på johannes utbildning nu!!!

wooohooooo

Måndag igen...

Nu var det tydligen Måndag igen... I alla fall enligt min almenacka...
Förra veckan jobbade jag jätte mycket! Men det har varit jätte roligt.. Jag måste tackar Frida (hon som har hand om schemat på joker casino) som gjorde så att jag blev ledig i lördag.

jag johannes michelle och erlendur var på liseberg i lördag på dagen, det var verkligen jätte mysigt!! det var strålande sol och blå himmel... sen åkte vi hem vid sex tiden och gjorde oss iordnign för att åka tillbaka till Göteborg igen till Bettan och Mikael. Där spelade vi spel och drack lite vin!! Jätte mysigt, fast det blev lite stel stämmning efter det sista spelet! Det finns visst väldigt många dåliga förlorade ;) Nämner inga namn...
Fast jag tycke att vi hade det riktigt mysigt och skoj...

Sen så igår kväll/natt jobbade jag på akuten igen! Det var riktigt lugnt på kirurg sidan där jag jobbade, men dom på ortopeden fick slita häcken av sig... Så vi gick över och hjälpte dom lite..

Sen kom min älskling och hämtade mig efter jobbet så åkte vi hem och la oss... Båda somnade direkt huvudet hamnade på kudden...
Nu ska jag iväg och jobba igen!!

jag trivs jätte bra och det är skoj... Ibland är det rätt äckliga saker men det är skoj ;)

ha det bra...

puss och kram


Upp kl. 05.20

Idag var jag uppe tjugo över fem!! hur kan man ens vakna den tiden på dygnet, det förstår inte jag! kroppen borde inte tillåta mig gå upp då! Men börjar man jobba 06.45 så måste man upp tidigt om man ska hinna äta frukost och göra iordning sig.

I tisdags började jag jobba på Akuten här i Borås. Det är riktigt kul och jag trivs väldigt bra... än så länge iaf =)
Sen igår (onsdag) skulle jag gå med en annan undersköterska på dagen, men hon försvann så jag fick gå själv hela dagen och en del med sjuksköterskorna.. Det gick jätte bra ändå, men jag hittar ju ingenstans!!!
Men idag har jag tillbaka min "riktiga" handledade som jag har under min brevidgång...

Så nu ska jag åka till jobbet igen...

Idag ska jag vara på Jourcentralen....  I sommar ska jag vara både på jourcentralen och på kirurgsidan på akuten...

Ha en toppen bra alla....

P.S. jag fick sms av johannes som är i Danmark     00.28 "Hej älskling. Nu är kl nio och vi har kommit till hotellet......."
Förstod inte riktigt det där med tiden! För när jag pratade med honom vid nio tiden då var dom fortfarande kvar i sverige... Ett litet dilemma för mig!!!

Ny vecka, med MASSA sysslor...

Trots att jag och johannes gick och la oss igår vad halv elva/elva så kunde jag bara inte vakna i morse när Johannes skulle åka. Eller rättare sagt jag hade lovat att jag kunde köra ner honom och Mehdi till stationen... Men tillslut kom jag väl ur sängen mer sovandes än vaken!!

Sen kom jag hem och däckade av direkt i soffan innan jag hann att tänka på något annat.. Skolan blev väääldigt dryg och vi pratade om matspjälkningssystemet.... Det var kanske inte så jätte roligt, men men

När jag kom hem somnade jag direkt igen! Förstår inte att jag är så trött, är kanske för att jag vet att det blir två jätte tuff veckor nu.
Skola (dock bara två dagar) men sen ska jag jobba sex dagar denna veckan. Nästa vecka blir det skola tre dagar och jobba fyra dagar!!
Nu är det bara två veckor kvar på Johannes "plask och lek".. det ska bli riktigt skönt att få hem honom =)
Dessutom är det bara tre dagar denna veckan med utbildning!!

Jag satt och tänkte på det igår, det var länge sen jag och johannes var i Henån nu, vi kanske kan åka dit snart och hälsa på igen! Det är alltid så mysigt där ute! Det är så lugnt på något sätt trots att det är massvis med männsikor där samtidigt! Så trivsamt...

Nu ska jag snart sätta mig med mina kära böcker igen! *suck* men men ska man bli sjuksköterska så måste man väl lära sig allt det där!!

önska mig lycka till ;)

Puss och Kram

Jennifer "hemmafru" Schnellbacher

Både igår och idag har jag varit som en liten hemmafru medans pojkvännen är iväg och leker i vattnet =)
"Plask och lek" heter utbildningen va?!?!? 

Igår satt jag och pluggade hela dagen inför tentan som är om tre veckor, och samtidigt så hade jag tvätt tid så jag fick springa några vändor upp och ner i trapporna! Tror inte grannarna under gillar mig när jag springer ner, för ibland när jag springer ner för trapporna så känns det som om någon jagar mig och då skrämer jag ju upp mig själv och får springa snabbare.. Det låter ganska mycket i trapporna när jag är där och springer... Haha

Senare på kvällen var jag ute och gick 8 km med min syster... Skönt att bara få prata av sig lite ibland!!!

Sen idag vaknade jag halv fem på morgonen och kunde inte somna om, var jätte pigg i ögonen! Jag satt en stund vid datorn och ugglade, sen löste jag lite sudoko och sen kunde jag skönt somna om igen!
Självklart så försov jag mig sen, vaknade halv nio och skolan började klockan nio!!! då för stunden fanns det bara ett alternativ... "Ligga kvar i sängen och sova..."
Men då blev jag nästan arg på mig själv, så då hoppade jag upp ur sängen och sprang runt och klädde på mig, borstade tänderna, packade mina saker och stack iväg till skolan...  Måste skryta om att jag var på skolan tio minuter i nio!!!

Sen när jag kom hem så tog jag mig en powernap, den råkade hamna på TRE timmar.. *opps* men det var vääääldigt skönt!!

När jag vaknade så såg jag mina skolböcker som bara låg och väntade på att få öppnas igen!
Fast jag satte igång att laga mat, städade badrummet, dammsög lägenheten, dammade, våttorkade och diskade istället!!!  Men nu när jag hade gjort saker jag tycker är jätte tråkiga i vanliga fall så fanns det bara böckerna kvar!!
Så nu har jag suttit och pluggar i fyra och en halv timma.. nu ger jag upp för idag!!!

hittade min dröm brudklänning idag också....


Jag bara ÄLSKAR den...


nu väntar den stora och ensamma sängen!
imon får jag hem min älskling igen, då är det inte så ensamt längre... miss you babe!!!

Ha det bäst... Flodhäst!!!!


hur tänkte dom där?

På rasten idag i skolan, så satt jag och läste ur Metro... Det är egentligen en väldigt tråkig tidning!
Där hittade jag en artikel om att det är något företag som säljer en massa BH. Det sjuka är att om man köper en BH med t.ex 70 D då är den dyrare än om man köper en som har mindre kupa dvs ex. 70 B.  Varför då? Det är ju inte så att det går ut så jätte mycket mer typ på en större kupa.
Det är väl ingens fel om man har en större byst än någon som har mindre. Jo, om man slänger in silikon eller liknande då är det väl kanske personens "fel" men det ska väl ändå inte vara dyrare? Helt sjukt! Fast dom fick ändra sig, för det var tydligen så många som hade klagat på det!!
Sen hamnade jag inne på Metros hemsida och hittade ett youtube klipp. kolla in denna damen, hon kommer ju att få betala en förmögenhet för en BH. Lägg även märke till hennes smala ben till skillnad mot brösten. Inte ens kläderna orkar hålla sig uppe!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5vSCeU-qW58&feature=player_embedded



Sommaren 2009

Denna veckan får jag verkligen försöka att plugga på stenhårt, för från och med nästa vecka så ska jag börja gå brevid på AVC där jag har mitt sommarvikariat... (Akutvårdscentralen)
Då blir det tuffa veckor för mig.... Skola, plugg och jobb i massor.....

Sen har jag fått mitt schema inför sommaren! Vi jobbar varannan helg, vilket kändes väldigt bra när jag fick höra det, för Johannes jobbar ju också varannan helg.. men självklart så jobbar han när jag är ledig och jag jobbar när han är ledig, så det blir inte mycket tid över till varandra i sommar... Men det kan ju inte bli värre än vad det är nu, fast jag tycker att jag sköter mig väldigt bra!!! =)

Jag ska vara ledig dom två sista veckorna på sommaren innan jag börjar skolan igen, då har vi tänkt att åka iväg någonstans...Något tips??? Hjälp oss...
Vi har tänkt att någon gång denna sommaren ska vi åka till stockholm och bo på hotell och gå i gamla stan och bara njuta av tiden ihop!!! Sen har vi även pratat om utomlands, men vi får se lite hur vädret är här hemma och sådär.. men skriv gärna tips på vad vi kan göra...

Nu ska jag hugga tag i mina underbara plugg-böcker... Idag ska jag läsa om CIRKULATION....  (är rätt trött på all latin...)

Hej då på er
Puss och Kram


Är det detta som kallas KÄRLEK?

Johannes smsade för en stund sen och skrev att han kommer hem idag istället för imon! Så han kommer hem tidigare.. Fråga mig inte varför jag skrev den sista meningen för det kunde ni nog lista ut!! =)
så jag ringde upp honom, jag blev helt skakig och sprang runt i lägenheten och hoppade av glädje och har fjärillar i magen!!!

Är det detta som kalls kärlek???


Berit! Det är bara till att gå in på www.blogg.se och registrera sig.. lite svårt att förklara genom internet, men du fixar nog det! Gå bara in på hemsidan så hittar du nog vart!!  Lycka till =)

nu ska jag åka till Martina och sen ska vi ut och slå klackarna i taket!!!


puss och kram på er....

En TUFF utmaning!!

Nu sitter jag här framför datorn och TV:n efter en riktigt bra dag!!

min dag började med att jag gick upp vid halv nio, åkte och hämtade Martina och så åkte vi och simmade! Det var riktigt skönt, förstår att Johannes trivs under ytan  =)

När jag sen kom hem åt jag frukost/lunch och sen blev det en super skön POWERNAP...

Häromdan bestämde jag och Bettan (Johannes syster) att vi skulle ta en sväng i stan i Göteborg ihop och förhoppningsvis träffa Johannes senare på eftermiddagen också.
Men johannes skulle ut med dina plask och lek kamrater så jag och Bettan hade en jätte mysig eftermiddag ihop i Göteborg!  ¨Så jag tog bussen till göteborg och vi gick runt i en massa affärer (självklart GinaTricot) och sen tog vi oss en god fika!!!

Jag vill så gärna köpa mig ett par chinos...  Men det får bli nästa projekt =)

Nu vill jag att johannes utbildning ska vara klar, det är jätte tufft för mig här hemma att hålla humöret uppe, glädjen framme och allt....
En riktigt tuff utmaning...
Jag har blivit så himla grinig på det senaste och kan börja gråta för minsta lilla.... men sen har jag kommit på att det är bara så när Johannes är i göteborg... Jag tror att det kan bero på att jag tycker att det är så tufft att bara träffas på helgerna, och oftast varje helg så jobbar jag också.... Vi får inte så mycket tid ihop...
Men nu är det SNART bara tre veckor kvar... Jag får försöka kämpa på och se det positivt! En utbildning ska inte få stoppa mig från Den jag Älskar.... Jag är självklart glad för hans skull, för han trivs ju väldigt bra med utbildning och med dom andra grabbarna i gänget! Dom verkar ha det väldigt kul ihop....

Han är allt för bra för att jag ska ge upp! Jag ger mig inte i första taget... Envis som en åsna...



Nu ska jag nog ta mig en dusch, gråta av mig lite och sen gå och lägga mig!!!

GodNatt 

Puss och Kram

RSS 2.0