Inget flyt...

Just nu känns det inte som om vi har något flyt med lägenheterna. Jag kan ju börja med att erkänna att jag har mailat alla våra "brevsvar" till fel adress. Man skulle maila till [email protected] men jag mailade visst till [email protected].
Så där har vi nog svaret till att vi inte har fått några svar av alla tio - tolv annonser vi har svarat på. Det som stör mig mest är att vi hade "svarat" på flera stycken som låg i Villastan. Det är ju i det området vi helst vill bo i. Men men... Men det kommer fler!! Vi har ju inte bråttom utan vi avvaktar hellre med att flytta tills vi hittar en lägenhet vi båda gillar och trivs med.

Jag tycker att det känns så himla bra att leta lägenhet ihop med Johannes! Jag har aldrig känt mig såhär lycklig med någon som jag gör nu och jag har aldrig varit tillsammans med någon som uppskattar mig så mycket som Johannes gör. Det räcker att jag gör en macka åt honom eller tänder några ljus eller vad som helst så uppskattar han det så himla mycket.
Jag känner mig verkligen älskad för den jag är och han försöker inte att ändra på mig!

För några veckor sedan började jag rensa i lådor i källaren och hittade en skiva med kort ifrån när jag och syrran var i Egypten ihop. Fasen va underbart vi hade det.
Håll i hatten nu. Vi gick upp tidigt på morgonen, gick och tränade på gymmet en timma ungefär, gick till stranden och tog platser, gick upp till rummet och tvättade av oss svetten, sen gick vi och åt en ENORMT god och stor frukostbuffé sen låg vi och gottade oss i solen hela dagen. På eftermiddagarna ängnade vi tiden åt spel, god mat, tennis, jacuzzi, massage, room service och självklart disney kanalen... :)


En kväll i öknen efter att ha ridit dromedar, ätit konstig mat, kört quad bikes i öknen osv.... Lite sandig var man allt

Lite tennis

Room service bestod av fruktsallad och cheescake och varsin fruktdrink

Quad bike

Älskade syster!!!

nu ska jag laga mat inför morgondagen....

Puss o Kram / J

Ett av Tre

Då har man gått det första året på högskolan utav tre år. Det går fort, tycker inte att det var länge sen jag började på högskolan :)

Längtar tills den dagen jag är klar med min utbildning till Sjuksköterska. Sen ska jag säkert plugga vidare men det blir nästa kapitel. Först ska jag bli sjuksköterska och sen ska jag jobba och få en massa erfarenheter :D

Jag ångrar inte en dag att jag har börjat plugga, även fast jag känner mig värdelös ibland och allt är jätte jobbigt!!!

Idag har jag och Johannes städat lägenheten, sen gjorde Johannes en jätte god potatis-purjolök soppa...
Mumma :D

Efter det var vi och tränade på hans jobb.
Crosstrainer i en halvtimma och styrkeövningar för mage och rygg :) (Johannes blev riktigt stolt över mig)
Imon blir det armar och ben övningar om jag kommer ur sängen vill säga :D

Ikväll blir det kyckling till middag/kvällsmat och så ska vi kolla på Blåsningen och på Scream 2 som går på TV:n.

På Tisdag börjar jag skolan idag TERMIN 3.... Då är det verkligen good bye till socialt liv tydligen enligt kursansvariga....


Sen kan jag ju passa på att nämna det för er som inte redan vet, så letar jag och Johannes efter en lägenhet. Vi har idag svarat på en lägenhet som ligger i en villa i ett jätte mysigt område med massa fina hus. Vi får väl se.
Vi har inte bråttom med att hitta en lägenhet utan det får ta den tiden det tar. Vi båda måste vara nöjda med lägenheten så vi trivs riktigt bra.... :)

Nu ska jag gå ut i köket och hjälpa till med maten. Eller låtsas hjälpa till i alla fall :D

Puss och Kram / J

Jennifer tycker till...

Idag har jag gjort min tenta, som inte gick som jag ville tyvärr så jag gör ett nytt försök i april/maj,
Man ska kämpa för att bli sjuksköterska, det ska tydligen inte vara en dans på rosor. :)
Det är skönt att jag trivs i alla fall :D

Ikväll skulle jag och Johannes äta pizza eller liknande. Då beställde han en pizza till sig och en kycklingtallrik till mig. Sen när jag började äta så tyckte jag det var starkt men pepperonin hade ju legat där jag åt så det var ju inte så konsigt. Men sen när jag började äta resten av maten så brann det nästan i munnen på mig. Då har puckona på Super Star lagt på extra stark sås på min mat, och mild på Johannes mat när båda skulle ha mild.
Så jag kunde ju inte äta upp min mat, det var ju skit starkt.....

Men men, det fick bli lite bröd och pizza sallad istället, sen fick jag en bit av Johannes också :D

Efter det kollade vi på Let´s dance och drack vin, oerhört gott.

Jag har även funderat på en sak som jag kommer att säga vad jag tycker om...
Det är detta med att det är så många unga personer som skaffar barn i allt för tidig ålder.
Varför måste man stressa in i vuxenlivet? Jag tycker att om man är 16,17,18,19,20 år så behöver man inte skaffa barn. Kan man inte så vara ungdom/ung vuxen ett tag innan man blir vuxen "på riktigt"???

Jag har en hel del bekanta och kompisar som har skaffat barn och jag personligen tycker att det är väldigt tidigt att skaffa barn vid denna åldern. Sen säger jag inte att det är fel, för självklart går det jätte bra för vissa och allt funderar bra och så vidare. Men jag tycker att man ska ta sig en tankeställare innan man skaffar barn om allt positivit som finns och allt negativit som finns.
Det är jätte mysigt med barn och jag själv längtar tills de dagen kommer för min del, men jag vill absolut inte att den ska komma än på några år.

Man blir ju styrd på ett helt annat sätt när man har barn, man kan inte göra vad man vill eller resa iväg en helg hur som helst med vännerna och så vidare.

Men självklart så tycker man att det känns rätt att skaffa barn i en tidig ålder så självklart gör det då! Men jag personligen tycker inte att det är så bra. :)
Så nu har jag fått säga mitt :D

Ha en toppen helg

Puss o Kram / J

Trotsåldern

Nu var det länge sen jag uppdaterade min blogg.

Denna veckan har vi varit "hundföräldrar" åt min syster vovve, Celtic.
Om ni undrar som inte vet varför hon heter ett fotbollsnamn så är det så att dom döper kullarna där dom föds upp efter olika ligor, sen får man välja ett lag från just den ligan och då blev det en Celtic.

Den här lilla krabaten är oerhört söt och kan verkligen få fram små söta oskyldiga ögon men hon kan vara väldigt krävande också... Celtic är verkligen trotsig ibland. Fast hon har bara bitit sönder ett lakan, vantar, tröja och en sko. :)
Dom grejjerna var mycket roligare än hennes egna leksaker...
Men hon är ju så söt, så det är svårt att bli arg på henne.





Jag och Milton gav en mus lite lussekatt :)


Celtic

Busblicken

Dags att bli fin inför hemgång... Dock bet hon hela tiden i borstarna, mina armar och allt annat



Hon är alltid oskyldig med den blicken...

Imorgon är det sista tentan för denna terminen. Så på tisdag börjar termin 3... Jag ser faktikst fram emot den terminen en del trots att jag har hört mycket tråkigt och dåligt om den.

Jag har försökt plugg så gott det har gått i veckan när man har haft en sötnos efter sig hela dagarna...

I veckan har vi även varit ute och grillat korv & banan med chocklad i vid Pickesjön.. Oerhört mysigt


RSS 2.0